Arben Çokaj

UebDizajn

WebDesign | UebDizajn

Këtu paraqiten disa uebfaqe interneti, uebdizajnin e të cilave e kam bërë unë, ose janë bërë me ndihmën time.

Nëse dëshironi që të bëni një faqe personale ose biznesi, atëherë ju lutem të na kontaktoni.

Për të vizituar një uebfaqe funksionale, kliko më poshtë në lidhjen imazhit të saj (aty ku lidhja funksionon).

Disa nga uebfaqet e dizajnuara nga unë:

– uebfaqja më standarde dhe ndër të parat për Shkodrën, në internet.


– suplement me artikuj të përditshëm i Shkoder.net


– Internet, programe shqip dhe libra e metodika mbi kompjuterin në shqip, dhe më gjerë.


– uebmaster i uebfaqes së poetit të talentuar malësor Gjekë Marinaj.


– ueb faqe për restorantin Veneziano në Birmingham.


– ueb faqe për STP Carpenter në Birmingham.

1.

Shkoder.net...[ www.shkoder.net ]
– Uebfaqja më standarte e Shkodrës në Internet –
Uebmaster & uebdizajn.


2.

Arben Çokaj
[ www.cokaj.com ]
– Webfaqe zyrtare për Arben Çokaj –
Uebmaster & uebdizajn.


3.

© BMC
[ www.shkoder.net/bmc/ ]
– © BMC – Kompjuter, Programe, Libra, Metodika, Grafik- & UebDizajn etj. –
Uebmaster & uebdizajn.


4.

Fjala.info
[ www.fjala.info ]
Fjala e Lirë – suplemet me shkrime të përditshme i Shkoder.net… –
Uebmaster & uebdizajn.


5.

Gjekë Marinaj
[ www.marinaj.info ]
– Faqe personale për Gjekë Marinaj, poet, gazetar, studiues letërsie –
Uebmaster & uebdizajn.


6.

ristorante-veneziano.co.uk
[ www.ristorante-veneziano.co.uk ]
– Uebfaqje për restorantin Veneziano në Birmingham –
Uebmaster & uebdizajn.

7.

STP Carpenter
[ www.stp-carpenter.co.uk ]
– Uebfaqje për STP Carpenter në Birmingham –
Uebmaster & uebdizajn.


Faqe që janë dizajnuar nga unë
dhe që nuk merrem më me to 🙂

8.

ShefkiHysa.com
[ www.shefkihysa.com ]
– Faqe personale e shkrimtarit të njohur çam, Shefki Hysa –
Uebmaster & uebdizajn.


9.

DMPP.org
[ www.dmpp.org ]
– Faqe e porositur nga Shefki Hysa për DMPP –
Uebmaster & uebdizajn.


10.

Shoqata e Shkrimtarëve Shqiptaro-Amerikanë
[ www.albanianliterature.org ]
– Faqe zyrtare e Shoqatës së Shkrimtarëve Shqiptaro-Amerikanë –
Uebmaster & uebdizajn.


11.

Gjenima Prize
[ www.gjenimaprize.org ]
– Faqja e çmimit letrar ndërkombëtar Gjenima Prize
– mbahet nga Gjekë Marinaj –
Uebmaster & uebdizajn.


12.

Traboini Web-Site
[ www.traboini.com – shiko tani: Taboini BlogSpot ]
– Faqe personale për Kolec Traboinin, shkrimtar, gazetar, publicist –
Uebmaster & uebdizajn.


13.

PDSH
www.pd.al ]
– Faqja zyrtare e Partisë Demokratike të Shqipërisë –
UebDizajn në fillim.


14.

Lezha.net
www.lezhe.net ]
– Faqe për qytetin e Lezhës – mirëmbahet nga Lek Gjoka –
UebDizajn në fillim.


15.

Kosova Web in Denmark
[ www.kosova.dk ]
– Faqe për Kosovën në Danimarkë – mirëmbahej nga Riza Nikqi
UebDizajn në fillim.

Një person ka menduar për “UebDizajn

  1. Pasgjurmë: Dizajni Grafik – Arben Çokaj

Lini një koment

Adresa juaj email nuk do të bëhet publike. Fushat e kërkuara shënohen me *