Arben Çokaj

Publikime

Publikime / Publications

Pjesë nga publikimet dhe shkrimet të mia në shtypin e përditshëm

Mbi trupin thatim të Shqipërisë,
shtrihen barkiçët sa gjerë e gjatë!

Mentaliteti islamik që trashëgon shoqëria shqiptare nga pushtimi i tejzgjatur 523 vjeçar osmano-turk, ka bërë që shoqëria shqiptare të mos jetë e aftë për të ndërtuar institucione demokratike, dhe për këtë arsye kemi mbetur prapa në zhvillimin e vendit. Ndeshemi me fenomene negative të pushtetarëve, me mentalitet oriental dhe me shije sheikësh…


In memoriam: [ Gazeta “Shpresa” ]

– ese në uebfaqen Shkoder.net

– Botuar në gazetën Shqipëria Etnike, nr. 155.

– Publikuar në suplementin Fjala e Lirë, dt. 10.07.2014.

– Botuar në gazetën Dita, më 19.11.2013.

– Botuar më 28.06.2013.

– Botuar në Dita, 25.06.2013.

– Botuar në Dita, 17.05.2013.

– Botuar më 13.04.2013.

– Botuar në Shqiptarja.com, 09.04.2013.

– Botuar në Dita, 06.03.2013.

– Botuar në Dita, 07.01.2013.

– Botuar në Shekulli, 15.11.2010 dhe TemA, 14.11.2010.

– Botuar në Shekulli, 12.05.2010

– Botuar në Shekulli, TemA, 12.01.2010

– Botuar në Shekulli, TemA, 01.07.2009

– Dërguar për Shekulli, TemA, etj. 08.06.2009

– Dërguar për Shekulli, TemA, 28.05.2009

– Intervistë botuar në Shekulli, 14.05.2009

– Dërguar për shtypin shqiptar, 08.04.2009

– Dërguar për Shekulli, 05.04.2009

– Dërguar për shtypin shqiptar, 11.03.2009

– Dërguar për shtypin shqiptar, 05.03.2009

– Dërguar për gazetën TemA, 25.02.2009

– Dërguar për shtypin shqiptar, 11.02.2009

– Dërguar për shtypin shqiptar, 09.02.2009

– Dërguar për shtypin shqiptar, 30.01.2009

– Dërguar për shtypin shqiptar, 23.01.2009

– Dërguar për Shekulli, TemA, 21.01.2009

– Dërguar për Panorama, Shekulli, Shqip, Sot, TemA, 16.01.2009

– Dërguar për TemA, 22.10.2008

– Dërguar për Panorama, Shekulli, Shqip, TemA, 19.10.2008

– Dërguar për Shekulli, Shqip, TemA, 11.10.2008

– Dërguar për Shekulli, Shqip, TemA, 07.10.2008

– Dërguar për Panorama, Shekulli, TemA, 22.06.2008

– Dërguar për Panorama, Shekulli, Shqip, Sot, TemA, 16.06.2008

– Dërguar për RD, Standard, TemA, 24.04.2008

– Dërguar për Bota Sot, Illyria, Shekulli, Shqip, Standard, TemA, 22.02.2008

– Dërguar për Illyria, Shekulli, Standard, Shqip, TemA, 15.02.2008

– Dërguar për Shekulli, Standard, Shqipëria Etnike, 08.11.2007

– Dërguar për Illyria, Koha Jonë, QIK, Shekulli, Standard, TemA, 04.09.2007

– Dërguar për Illyria, Koha Jonë, QIK, Shekulli, Standard, TemA, 27.08.2007

– Dërguar për Illyria, Koha Jonë, QIK, Shekulli, Standard, TemA, 29.06.2007

– Dërguar për Illyria, Koha Jonë, Shekulli, Standard, TemA, 15.06.2007

– Dërguar për Illyria, Koha Jonë, QIK, Shekulli, Standard, TemA, 10.06.2007

– Dërguar për Illyria, Koha Jonë, Panorama, Shekulli, Standard, TemA, 5-7.05.2007

– Dërguar për Panorama, Shekulli, Standard, TemA, 12.04.2007

– Dërguar për Bota Sot, Illyria, Koha Jonë, Standard, TemA, 12.02.2007

– Dërguar për Illyria, Koha Jonë, RD, Standard, TemA, 26.12.2006

– Botuar në Albania, Koha Jonë, 20.10.2006

– Dërguar për Bota Sot, Illyria, Koha Jonë, Standard, TemA, Shekulli, 02.08.2006

– Dërguar për Koha Jonë, Standard, TemA, 30.07.2006

– Dërguar për Bota Sot, Illyria, Koha Jonë, Standard, Shekulli, 28.07.2006

– Dërguar për Bota Sot, Illyria, Koha Jonë, Standard, TemA, 19.06.2006

– Bouar në Koha Jonë, Standard, TemA, 25.05.2006

– Dërguar për Koha Jonë, Standard, Shekulli, 10.05.2006

– Botuar në Bota Sot, Illyria, Koha Jonë, Standard, 29.04.2006

– Botuar në Albania, Illyria, Koha Jonë, Metropol, QIK, TemA, 27.03.2006

– Botuar në Albania, Koha Jonë, TemA, 17.03.2006

– Dërguar për Albania, Illyria, Bota Sot, Koha Jonë, Shekulli, Standard, 05.03.2006

– Dërguar për RD, Koha Jonë, TemA 26.02.2006

– Dërguar për Illyria, Koha Jonë, Shekulli, TemA 20.02.2006

– Dërguar për Koha Jonë, RD, TemA 20.02.2006

– Dërguar për Illyria, Metropol, Shekulli, janar 2006

– Dërguar për Bota Sot, Illyria, QIK, RD, Shekulli, TemA 21.01.2006

– Dërguar për Bota Sot, Illyria, QIK, RD, Shekulli, TemA 22.05.2005

– Dërguar për Bota Sot, Illyria, QIK, Shekulli, 08.03.2005

– Dërguar për Illyria, QIK, Shekulli, TemA, 21.09.2004

– Dërguar për Illyria, QIK, Shekulli, 18.07.2004

– Dërguar për Illyria, QIK, Shekulli, TemA, 07.02.2004

– Dërguar për Bota Sot, Illyria, QIK, Shekulli, TemA, 14.12.2003

– Dërguar për Bota Sot, Illyria, QIK, Shekulli, TemA, 09.10.2003

– Dërguar për Albania, Bota Sot, Illyria, QIK, Shekulli, TemA, 26.09.2003

– Dërguar për Albania, Bota Sot, Illyria, QIK, Shekulli, TemA, 01.09.2003

– Dërguar për Albania, Bota Sot, Illyria, QIK, Shekulli, TemA, 28.08.2003

– Dërguar për Albania, Bota Sot, Illyria, QIK, Shekulli, TemA, 24.08.2003

– Dërguar për Albania, Illyria, QIK, Shekulli, 18.06.2003

– Dërguar për Albania, Illyria, TemA, 08.06.2003

– Dërguar për Albania, Illyria, QIK, TemA, 23.05.2003

– Dërguar për Illyria, QIK, TemA, 21.05.2003

– Dërguar për Illyria, QIK, TemA, 12.05.2003

– Dërguar për Illyria, QIK, Shekulli, 08.05.2003

– Dërguar për Illyria, QIK, Shekulli, 14.04.2003

– Dërguar për Illyria, QIK, Shekulli, 20.03.2003

– Dërguar për Illyria, QIK, Shekulli, Trepça.net, 01.03.2003

– Dërguar për Shekulli, 28.02.2003

– Dërguar për “Illyria”, QIK, Shekulli, Trepça.net, 15.02.2003

– Dërguar për “Illyria”, QIK, Shekulli, Trepça.net, 12.02.2003

– QIK, Shekulli, Trepça.net, 08.02.2003

– QIK 14.01.2003. Trepça.net, 14.01.2003

– QIK, Bota Sot, Trepça.net 24.12.2002.

– QIK, Trepça.net 14.12.2002.

– QIK, Bota Sot, Trepça.net 06.12.2002.

– QIK, Bota Sot, Trepça.net 03.12.2002.

– Dërguar për gazetën TemA, 01.09.2002.

– Politiken, 18.06.1998. SQ, DA, EN

– Dërguar për shtypin shqiptar, shkurt 1997.

– Koha Jonë, dhjetor 1996.

– Studenti, dhjetor 1992.

– Studenti, tetor 1992.

– intervistë, Voralberger Nachrichten, Austri, 05.06.1992. SQ, DE, EN

– BK, 30.11.1991.

– Bashkimi, 31.10.1991.

– Sindikalisti, 17.10.1991.

Lini një koment

Adresa juaj email nuk do të bëhet publike. Fushat e kërkuara shënohen me *