Arben Çokaj

Përkthime

Përkthime | Translations

Këtu do të gjeni Programe, Poezi dhe shkrime të ndryshme me interes,
të përkthyera në gjuhën shqipe…

Programe:

Poezi:

Histori:

Artikuj:

  • Egoja e madhe
  • – Wissenschaft 3, 2002 (përkthim nga gjermanishtja) – dërguar për TemA. SQ

  • E drejta për të vrarë
  • – Weekendavisen, 9-15.02.2001 (përkthim nga danishtja) – botuar në TemA dhe Trepca.net. SQ, DA, DE, EN

  • Mafia e kuqe
  • – Weekendavisen, 19-25.01.2001 (përkthim nga danishtja) – botuar në TemA. SQ

Lini një koment

Adresa juaj email nuk do të bëhet publike. Fushat e kërkuara shënohen me *