Arben Çokaj

Dashamir Çokaj

Dashamir Çokaj
Goldbergweg 62
D-60599 Frankfurt am Main
Germany
Cell-AL: +355 67 151 35
Cell-DE: +49 1522 598 598 0
E-mail: dcokaj@shkoder.net
Patholog
Dashamir Çokaj Lindur në Shkodër më 05.06.1972. Kam kryer studimet e larta për mjekësi në Universitetin e Tiranës, Fakulteti i Mjekësisë, në vitin 1997. Pastaj punova si mjek në mbi-Shkodër, deri në mars 1999, ku isha kryemjek në Komunën Gruemirë.Kam punuar më pas disa muaj si mjek në Kopenhagë, Danimarkë, në Amager Hospitallet – një nga 3 spitalet e Kopenhagës, por më pas jam shpërngulur për në Frankfurt, Gjermani…

Që prej vitit 2001 jetoj në Gjermani, ndonëse prej vitit 2004, jam kthyer në vendlindje, ku kemi bërë disa investime private dhe merrem gjithashtu me biznes privat – shpërndarje interneti në Shkodër dhe Malësi të Madhe, në bashkëpunim me Satlink, Shkodër, etj.

2 vetë kanë menduar për “Dashamir Çokaj

  1. Pasgjurmë: Mirënjohje | Shkoder.net...

Lini një koment

Adresa juaj email nuk do të bëhet publike. Fushat e kërkuara shënohen me *