Arben Çokaj

Publikime

Islami dhe shqiptarët

Botuar në: Gazeta Express, dt. 27.07.2014 Shqipëria Etnike, nr. 155 Gazeta Dita, dt. 14.08.2014 Psikanalisti i famshëm Karl Jung e krahason Hitlerin me Muhamedin a.s. Nga Arben Çokaj, Frankfurt am Main Në një kohë të hershme, kur njohuritë e njeriut…

Sheikja e Shkodrës

Përse i duhet pushteti Jozefinës? Arben Çokaj, 18.06.2013 (botuar në gazetën Dita me 25.06.2013) Ndryshe nga Pjetër Arbnori, i cili vuajti realisht gati 3 dekada burg politik dhe pas ardhjes së demokracisë, ai u bë një Kryetar i moderuar Kuvendi,…