Arben Çokaj

Islami dhe shqiptarët

Botuar në: Gazeta Express, dt. 27.07.2014 Shqipëria Etnike, nr. 155 Gazeta Dita, dt. 14.08.2014 Psikanalisti i famshëm Karl Jung e krahason Hitlerin me Muhamedin a.s. Nga Arben Çokaj, Frankfurt am Main Në një kohë të hershme, kur njohuritë e njeriut…