Arben Çokaj

Sheikja e Shkodrës

Përse i duhet pushteti Jozefinës? Arben Çokaj, 18.06.2013 (botuar në gazetën Dita me 25.06.2013) Ndryshe nga Pjetër Arbnori, i cili vuajti realisht gati 3 dekada burg politik dhe pas ardhjes së demokracisë, ai u bë një Kryetar i moderuar Kuvendi,…