Arben Çokaj

Mos u dorëzo !

Mos u dorëzo ! Kur gjërat shkojnë keq siç ndodh nganjëherë, Kur rruga që shkel duket kodrës përpjetë, Kur të ardhurat janë të vogla dhe xhepat bosh, Ti dëshiron të qeshësh por duhet të vajtosh, Kur detyrimet të shtypin poshtë…